top of page

One week Lyss

Eén week Lyss...

Terwijl Halle zich stilaan opmaakt om te worden ingepalmd door de dolle carnavalsgekte, de start van drie dolle dagen, hebben wij even de tijd om stil te vallen... Want wat een rollercoaster is dit al geweest. One week Lyss, one week of living my dream.


Jarenlang heb ik hier van gedroomd... Getekend, gezocht, berekend, geaarzeld, en uiteindelijk toch de moed gevonden om te springen. Want moed is één ding, maar wat ik nu wel zeker weet is dat je dromen alleen kan realiseren als je omringd bent door de beste familie, vrienden en aannemers. Lucky me, ik heb ze allemaal!

En wat maakt deze sprong me gelukkig! Ons openingsweekend vorige week voelde als een warm dekentje op een druilerige herfstdag. Zo'n warm gevoel dat tot in je botten doordringt en rillingen geeft op je rug .. dat.Ik ben alle helpers, familie, vrienden en bezoekers ongelooflijk dankbaar om er samen met ons zo'n vliegende start van te maken. Jullie hebben ons en de merken die we selecteerden duidelijk omarmd en dat voelt ongelooflijk fijn. De fleurige prints van YAS, Scandinavische vibe van Co'Couture, de jeansbroeken van Circle,... . "Eindelijk een broek die mij past." Ook van de Franse stijl van La Petite Etoile en Love@Me waren jullie duidelijk fan! En als binnenkort Halle overspoeld geraakt door hippe kleedjes en rokken in leopard print, blame it on de topcollectie van Les Soeurs.

Ook onze accessoires, brillen en juwelen hebben jullie duidelijk gesmaakt. De brillen van Frank&Lucie, de mooie juweeltjes van Masté, ...


Eén week Lyss, dat is ook heel veel leren (cadeaubonnen, kassasysteem, retours, bijbestellingen doen,...), leuke nieuwe mensen ontmoeten, fijne babbels, ... Maar ook voelen dat onze collecties jong en oud aanspreken, so happy with that!


Eén week Lyss, dat is ook leren welke merken groot of net kleiner uitvallen, zelf nieuwe combinaties leren maken, vlotjes paspoppen leren aan- en uitkleden, lachen en gieren met alle opmerkingen die jullie maken in de paskamers. Van 'te kort afgeknipte benen', dikke enkels, te kleine boezems, ... tot te brede ruggen,... Aan dat "love yourself-stuk" is er duidelijk nog wel werk ;-) Maar hé, daarvoor zijn we er bij Lyss.


Samen zoeken naar die outfit die je ogen doet stralen en dan zijn die te korte benen wel heel snel vergeten.
Eén week Lyss, dat is blinken in mijn vel van trots. Want dit is dus echt, vanaf nu is dit mijn happy place. Achter de basiliek in Halle. Omringd door een groep heel leuke ondernemers die samen met ons Halle nog meer op de kaart willen zetten als shopping stad.


Maar tenslotte is één week Lyss, ook al een beetje vooruitblikken en naar de toekomst kijken. De bijbestellingen zijn intussen gedaan dus de komende dagen en weken mogen jullie heel wat nieuwe mooie stuks verwachten. Voor wie benieuwd is, volg zeker onze Instagram pagina @lyss_by_leen. Ik probeer zoveel mogelijk de nieuwe leveringen te posten.


Verder zullen jullie vanaf april ook een Lyss-night kunnen boeken en zal onze webshop online gaan. De komende dagen zeker meer nieuws daarover!


Tijd nu om onder dat warme dekentje van herinneringen te kruipen (sorry carnaval Halle, dit jaar zal het zonder mij zijn), om nog eens de film van de voorbije week in mijn hoofd af te spelen. En stilletjes heel erg te genieten van wat ons de voorbije week is overkomen. De warme rillingen tot in mijn rug, komt weer vanzelf.


Bedankt voor dit gevoel.


Liefs,

Leen

Comments


bottom of page