top of page

"Niks speciaal hé'

"Dit jaar moeten jullie niets speciaal doen hé". Dé jaarlijkse quote van ons mama begin mei.

Ik weet niet wat jullie gewoontes zijn of wat jullie moeders zeggen met moederdag... maar bij ons is 't vooral de bescheidenheid die primeert. Wat mijn mama voor ons doet vindt ze de normaalste zaak van de wereld.

En dat terwijl ik kan zeggen dat mijn mama de meest waardevolle sidekick is die je je als dochter en startende ondernemer kan wensen. Rustig aanwezig achter de schermen, maar net daar op de cruciale momenten. Kleren stomen, stock-tellingen, kassawerk, ... ze kan het allemaal, op haar eigen rustige manier. Sommigen onder jullie hebben haar hier al achter de kassa gezien, maar het werk en de steun die ze achter de schermen voor mij verricht zien jullie niet. Daarom deze speciale dankjewel!

Voor alle hulp en steun die ik van haar krijg bij het realiseren van deze droom.


Wat ik misschien nog het leukste vind aan het uitbaten van Lyss, is de tijd samen die dat oplevert. 's Ochtends, op een wandeling komt ons mama naar 't stad, eens kijken of ze iets kan komen doen, koffieke drinken samen, ramen kuisen, ... En zo staat ze hier wekelijks een paar keer.

De komende dagen zullen we jullie via Instagram inspireren met wat cadeau-ideetjes om ook jullie mama die speciale dankjewel te geven. Vind je hier je gading niet, dan geef ik nog graag deze tip : een cadeaubon werkt altijd!

En misschien leuk om eens samen mét je mama langs te komen voor wat quality time bij Lyss.

Want het meest waardevolle geschenk blijft :

"Doe niks speciaal", geef elkaar vooral je tijd!


Liefs,


Leen
3 Comments


Guest
May 07

🥰

Like

Guest
May 07

Heel herkenbaar 😀 De 'niks speciaal hé'-mama's zijn net de meest waardevolle 😘

Like

Guest
May 07

Idd … geweldig die mama van jou ! Koesteren 200 % zou ik zeggen !

Like
bottom of page