top of page

Meet Moon!!

Met een fier hartje, ongelooflijk trots, stel ik jullie graag voor aan Moon! Wie zaterdag in de winkel is geweest, heeft al kunnen kennis maken met haar. Moon is niet alleen één van mijn lieve nichtjes, maar vanaf nu ook echt deel van team Lyss!

Doorheen de week is Moon kleuterleidster in Lot maar als rasechte fashonista is ze ook de geschikte persoon om jullie in de toekomst (in de vakanties of in het weekend) te helpen met het vinden van een nieuwe Lyss-outfit. Jullie zullen haar in de toekomst dus wel vaker zien. Aan de kassa, in de weer met de paspoppen of klaar om jullie te helpen met vinden van de perfecte outfit.


Dat Moon een écht Lyss-lover is, heeft ze al bewezen. Nog voor de winkel officieel open was, stond ze tussen de verfborstels en ladders, al de eerste outfits te passen. Ik kan dus wel stellen dat ze ook officieel de aller, aller- eerste klant was. De werkmannen vonden dat heel leuk ;-)


Wat je nog moet weten over Moon :

  • Naast meehelpen bij Lyss houdt ze in haar vrijetijd ook van babysitten

  • Haar alltime favourite colour is ROOS

  • Samen met haar zus en mama vertrekt ze binnenkort naar Verona

  • Je kan haar altijd plezier doen met : balletjes in tomatensaus (liefst wel van oma ;-)

  • Haar favoriete festival? - Tomorrowland

  • Hét merk bij Lyss dat ze écht niet kan weerstaan : Les Soeurs


De komende weken zullen jullie Moon vaker in de winkel zien, kom dus zeker eens kennismaken. En in augustus neemt ze de winkel voor een weekje over! Wij nemen dan een weekje verlof!


Voor wie nu in verlof is, altijd welkom voor wat solden-shopping!

Voor wie al vertrokken is of bijna vertrekt, fijne vakantie!


Liefs,

LeenComentarios


bottom of page