top of page

Lyss - Love Yourself

Drie weken Lyss

Dat zijn drie weken van leuke ontmoetingen met nieuwe klanten, van toffe babbels met bekenden, van uitzoeken hoeveel en welke maten we nu best wel of niet bijbestellen,.. . Maar ook van gelukkig zijn dat onze nieuwe etalage de dolle carnavalsgekte heeft overleefd (dankjewel feestvierders!). En voelen dat een stad als Halle voor een Kom op tegen kanker event ongelooflijk veel volk op de been en op de loop krijgt. Hartverwarmend allemaal!



Het leven zoals het is : de paskamer

Maar naast al deze zaken, is het ook al een maand geweest van soms fronsen, soms bulderlachen, en ook diepe ontroering bij wat er in de paskamers allemaal wordt verteld. Dat élke vrouw wel iets heeft waar ze ontevreden over is, dat is nu al duidelijk. In de beslotenheid van die kleine paskamer komt er duidelijk heel veel naar boven. Ik weet nu al dat ik na een paar jaar een hilarisch maar soms ook heel ontroerend boek zal kunnen schrijven over alle quotes die ik hoor. "Dat past niet bij mijn te kort afgeknipte benen", "Oeioei, geen rokske, die spataders", "Dat heb ik nu altijd, broeken staan altijd open achteraan", "Dat is nog niet voor nu, zie die witte melkbenen", "Dat gaat niet voor mij, mijn boezem zit in de weg". "Ge zou verschieten, ik ben een valse dikke".


Focus

Eén troost alvast : You're not alone!. Dat datgene waar jullie ontevreden over zijn soms zoveel focus krijgt bij het kijken in de spiegel, daar schrik ik soms van. Dat ik tegelijk zal blijven proberen jullie naar het geheel te blijven kijken, dat weet ik nu wel zeker. Wat doet die outfit voor jou? Hoe voel je je erin? En vooral, zorgt hij voor een focus op de fonkel in je ogen? (waardoor die spataders plots een pak onzichtbaarder worden :-)).

Maar vooral, bedankt voor het vertrouwen om deze zaken te delen! We kennen elkaar nog maar drie weken, maar jullie geven me toch al het gevoel dat jullie voldoende 'op 't gemak' zijn bij Lyss om zo'n zaken te vertellen.

En als er nu één doel was dat ik wou bereiken, dan was het dat iedereen bij Lyss durft binnen komen, jong of oud. Dat iedereen zich zo vrij voelt om te proberen, te durven stralen, onzekerheden en ook zekerheden te delen. Thanks for that!



Ons doel

Mode is en blijft iets heel subjectief. Wat ik mooi vind kan heel erg verschillen van jouw stijl, daarom zal ik je bij het buitenstappen uit die veilige paskamer altijd vragen : "Hoe voelt de outfit". Wat ik altijd eerlijk zal meegeven is of ik twijfel zie, of juist een fonkel in je ogen. En als ik die twijfel zie, zal ik die steevast benoemen. Kom dan liever later nog eens terug, als de outfit toch door je gedachten blijft spoken. Of wanneer er weer nieuwe stuks zijn geleverd waar er van twijfel geen sprake is. Bij Lyss gaan we voor een outfit die je doet stralen! Voor niks minder





Maten?

De meest gestelde vraag in 3 weken Lyss is tot nu toe: tot welke maat gaan jullie? Jammer genoeg kan ik hier geen éénduidig antwoord op geven. Onze 6 merken hebben elk hun eigen maattabellen en intussen weten we ook dat de Franse merken eerder klein uitvallen, dat de Scandinavische merken eerder groot zijn... Mijn belangrijkste advies is : kom gerust proberen! Elke maat, elk merk, maar ook elk lichaam is anders,... . En vind je deze keer geen outfit die je doet stralen, geen nood! Er worden wekelijks nieuwe leuke stuks geleverd!


Blijf vooral jullie (on)zekerheden delen! Soms een schaterlach, ontroering, .. dan hebben we samen al minstens het gevoel, "We're not alone"

En voor nu, wens ik jullie een zalig rustige zondag. Wij laden de batterijtjes goed op want volgende week staan er weer heel veel nieuwe leveringen gepland. Hou onze Instagram pagina dus goed in de gaten!

Fijne zondag,

Liefs,

Leen






3 Comments


evelien.matton
Mar 24

Wauw! Jij bent hier voor gemaakt! Heerlijke winkel ook!

Like

Guest
Mar 24

Prachtig!

Like

Guest
Mar 24

Leuk om lezen. Veel succes!!

Like
bottom of page