top of page

LYSS is OPEN!

Lyss is het resultaat van die droom, een plek waar vrouwen zichzelf kunnen uiten, hun persoonlijkheid kunnen omarmen en hun eigen licht kunnen laten stralen.Ons verhaal Bij Lyss hebben we een verhaal dat diep geworteld is in de persoonlijke reis van onze oprichter. Het is een verhaal van zelfontdekking, heruitvinding en het omarmen van zelfliefde. Na jarenlang in een gestructureerd en veilig leven te hebben geleefd, ontdekte onze oprichter een sluimerende droom diep verscholen in haar hart. Een droom die ze jarenlang had onderdrukt maar nu de moed had gevonden om na te jagen. Lyss is het resultaat van die droom, een plek waar vrouwen zichzelf kunnen uiten, hun persoonlijkheid kunnen omarmen en hun eigen licht kunnen laten stralen.

Onze missie Onze missie is om eerlijke feedback en suggesties te geven omtrent stijl, combinaties en nieuwe merken, zodat elke vrouw met een totale look of outfit naar buiten kan stappen die haar persoonlijkheid ondersteunt en haar ogen laat stralen. We streven ernaar vrouwen te inspireren en aan te moedigen om hun eigen stijl te ontdekken en te omarmen. Door middel van zorgvuldig samengestelde collecties, persoonlijk advies en een warme winkelervaring willen we het zelfvertrouwen van elke vrouw versterken en haar helpen zich te uiten door middel van mode.


Onze visie Bij Lyss streven we ernaar vrouwen van alle leeftijden een plek te bieden waar ze in alle rust kunnen komen shoppen, zowel fysiek als online. Onze visie is om een omgeving te creëren waar dagelijkse beslommeringen wegvallen en waar vrouwen zichzelf kunnen zijn. Een plek waar ze even helemaal op zichzelf kunnen focussen met een helpende hand die hetzelfde doet. Bij Lyss draait het even helemaal om jou.

Merkidentiteit Lyss heeft een krachtige merkidentiteit die draait om zelfliefde, zelfexpressie en mode. We willen dat mensen zich kunnen identificeren met onze merkwaarden en een sterke verbinding met ons voelen. Onze merkidentiteit beschrijft wie we zijn, wat ons drijft en wat we betekenen voor anderen. Bij Lyss geloven we in authentiek zijn, waarachtigheid en eerlijkheid in alles wat we doen. We creëren een zorgzame en gastvrije omgeving waarin klanten zich gewaardeerd voelen en persoonlijk advies en ondersteuning krijgen. We stimuleren creativiteit en moedigen onze klanten aan om hun eigen stijl uit te drukken door middel van mode. We dagen conventionele normen uit en omarmen eigenzinnigheid. Onze merkidentiteit is energiek en begrijpelijk voor iedereen.

Bij Lyss zien we een sterke merkidentiteit als de basis voor een diepe verbinding met onze doelgroep. We streven ernaar om een bron van inspiratie, empowerment en zelfliefde te zijn voor vrouwen.

Comments


bottom of page